Rauhoittavat signaalit

Hinta:

20,00 € (sis. alv:n 10 %).
Kirjat toimitetaan postiennakolla.
Toimituskulut 6 €.
Tutustu myös kimppatilaukseen.

Tilauslomake 

Suvi Viranta-Kovanen:
Pienet kissapedot

Paleontologi Suvi Viranta-Kovanen kertoo kirjassaan värikkäästi ja asiantuntevasti kotoisen kesykissamme eri puolilla maailmaa elävistä luonnonvaraisista sukulaisista, kuten mustajalkakissasta, jaguarundista, oselotista, puumasta ja monesta muusta. Hän kuvailee, miten kissa ja ihminen ovat eläneet rinnan eri puolilla maailmaa, ja pohdiskelee sitä, miten juuri kesykissasta tuli ihmisen lemmikki eikä jostain toisesta pienestä kissapedosta.

Kirjassa lähdetään petotukijoiden matkassa Andien ylängöille, Kanadan erämaahan ja Afrikan aavikoille. Tutkijan työ on haastavaa ja vaivalloista. Voi viedä viikkoja, ennen kuin onnistuu näkemään kissan luonnossa, ja paikallisten asukkaiden tietämys alueen eläimistä onkin usein arvokas tietolähde. Käy myös ilmi, että kaikki kissapedot eivät olekaan erakkomaisia yksineläjiä vaan että monet kissat ovatkin seurallisia ja jakavat elinpiirinsä muiden kissojen kanssa.

Kirjassa tarkastellaan syitä eri kissapetolajien uhanalaisuuteen ja keinoja, joita eri puolilla maailmaa on keksitty ja kokeiltu niiden suojelemiseen.

144 sivua
ISBN 952-99475-4-2


 


 
  Etusivu | Tietokirjat | Lasten- ja nuortenkirjat | Koiradekkarit | Tilaus
 
 

 

Tietokirjat

Lasten- ja
          nuortenkirjat

Koiradekkarit

Jälleenmyyjät

Kimppatilaus

Tilauslomake

 

Tiedustelut:
(050) 584 6146
sanasilta-info@sanasilta.fi