Kustannustoimintamme kantavana ajatuksena on julkaista kirjoja eläinten käyttäytymisestä ja sitä koskevan tiedon soveltamisesta käytännön elämään eläinten kanssa.

Tietokirjoissamme paneudutaan aiheisiin, joita eläimistä kirjoitetuissa yleisteoksissa ei kovin usein käsitellä. Kirjat ovat suomalaisten ja ulkomaalaisten tutkijoiden ja oman alansa asiantuntijoiden käsialaa. Tavoitteenamme on tutkitun tiedon julkaiseminen eläimistä kiinnostuneille lukijoille. Seuraamme eläinmaailman uusia virtauksia ja pidämme yhteyttä alan harrastajiin ja tutkijoihin eri puolilla maailmaa.

Koiradekkarit tarjoavat vastapainoa tietokirjoille. Niissä koiralehden toimittaja Holly Winter ja hänen alaskanmalamuuttinsa selvittävät koiraharrastajien maailmaan sijoittuvia murhia. Dekkareissa käsitellään myös koirien kouluttamiseen ja kasvattamiseen liittyviä asioita, joista lukija voi saada hyviä käytännön vinkkejä.

Lasten- ja nuortenkirjojen päähenkilöinä on ihmisten lisäksi eläimiä, joilla on tarinoiden juonen kannalta usein ratkaiseva merkitys.


 
 
 
 

 
 


 
Etusivu | Tietokirjat | Lasten- ja nuortenkirjat | Koiradekkarit | Tilaus
 

 

 

Tietokirjat

Lasten- ja
          nuortenkirjat

Koiradekkarit

Jälleenmyyjät

Kimppatilaus

Tilauslomake

 

Tiedustelut:
(050) 584 6146
sanasilta-info@sanasilta.fi