Hihna kiristyy

Hinta:

5,00 € (sis. alv:n 10 %).
Kirjat toimitetaan postiennakolla.
Toimituskulut 6 €.
Tutustu myös kimppatilaukseen.

Tilauslomake

 
Susan Conant: Hihna kiristyy

Koiran elämää -lehden kolumnisti Holly Winter on väliaikaisesti koiraton, mutta käy silti uskollisesti Cambridgen koiraharrastajien koulutusilloissa. Harrastus saa ikävän käänteen, kun yksi kouluttajista kuristetaan koulutuspaikan viereisessä puistossa oman koiransa hihnalla. Holly suostuu ottamaan murhatun lääkäri Stantonin nuoren alaskanmalamuuttiuroksen Rowdyn hoitoonsa.

Pettämättömällä vainullaan hän alkaa selvittää, miksi komealla Rowdylla ei ole virallisia papereita ja miksi Stantonin nuori sukulainen on hankkinut itselleen newfoundlandinkoiran vaikkei edes pidä koirista. Samalla hän tulee työntäneeksi nenänsä vaarallisen syvälle paikallisten koiraihmisten väliseen kilpailuun.

Murhaa selvittelevä tuttu poliisi on menettää hermonsa, kun Holly sekaantuu tutkimuksiin. Holly on kuitenkin vakuuttunut, että poliisi on väärillä jäljillä, eikä voi jättää asiaa sikseen. Kookkaan malamuuttinsa kanssa hän uskaltautuu öisiin puistoihin selvittämään, mitä todella on tapahtunut. Onneksi Rowdy ei ole vain suuri ja kaunis vaan kaikkien malamuuttien tapaan myös älykäs. Se saa pelastaa uuden emäntänsä yhdestä jos toisestakin kiperästä tilanteesta, ennen kuin syyllinen paljastuu.

Kiperiä käänteitä ja letkeää leukailua!

 Lue kirjailija Susan Conantin esittely 
 
 


 
  Etusivu | Tietokirjat | Lasten- ja nuortenkirjat | Koiradekkarit | Tilaus
 
 

 

Tietokirjat

Lasten- ja
          nuortenkirjat

Koiradekkarit

Jälleenmyyjät

Kimppatilaus

Tilauslomake

 

Tiedustelut:
(050) 584 6146
sanasilta-info@sanasilta.fi